Bestellen

Kunstwerken

Wilt u zo'n bijzonder kunstwerk kopen of huren? U heeft keuze uit ongeveer 400 schilderijen.

Kopen
In de winkel kunt u alle kunstwerken bezichtigen. Als u even bedenktijd nodig heeft, kunt u een kunstwerk een week laten reserveren. Zie contact voor de contactgegevens.

Huren
U kunt een schilderij huren voor een periode van drie maanden of een jaar.

Drie maanden huren:
U betaalt de huur per schilderij. De grootte van het schilderij bepaalt de huur:

  • €2,50 voor een klein schilderij
  • €3,50 voor een middenmaat
  • €4,50 voor de grootste werken

De leenperiode kan met maximaal drie maanden verlengd worden. Over deze drie maanden betaalt u opnieuw huur. Verlengen kan telefonisch, dan volgt de betaling achteraf. Zie contact voor de contactgegevens.

Een jaar huren:
Als u een schilderij voor een jaar wilt huren, kunt u een abonnement nemen. Dit abonnement kost €12,50 per jaar per schilderij. Vanaf drie schilderijen krijgt u 10% korting.
Een rekenvoorbeeld:
U huurt een jaar lang 5 schilderijen. 5x €12,50= €62,50. Daar gaat nog 10% vanaf, dus het abonnement kost €56,25 per jaar.

Leden van de uitleen krijgen ook 10% korting op de verkoopprijs.

Bij te laat inleveren of beschadigingen aan het schilderij, worden er kosten in rekening gebracht. Uit de Kunst heeft altijd het recht om een geleend kunstwerk terug te halen als het verkocht is. Uiteraard mag u dan een ander werk uitkiezen.

Kaarten

De schilderijen zijn ook in kaartvorm te koop. Deze zijn te bestellen via het Kunstatelier. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan Uit de Kunst of telefonisch contact opnemen. Zie contact voor de contactgegevens.

Contact

Winkel / Kunstuitleen
088 0374 010
[email protected]

open:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur.
Zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur.
ma gesloten